Reparatii centrale termice Bucuresti-Ilfov

Compania noastra va ofera servicii de reparatii centrale termice in Bucuresti-Ilfov, indiferent daca aceasta centrala este clasica sau in condensare. Căutati un reparator centrale? Repar centrale termice indiferent de marca si model in Bucuresti si Ilfov. Suntem o firma autorizata ISCIR. Utilizam piese de schimb de calitate, iar tehnicienii nostri sunt experimentati in activitatea de service centrale termice. In domeniul centralelor tehnice, ne puteti contacta atunci cand aveti nevoie si de servicii de montaj (instalare) centrala termica, punerea in functiune (PIF), autorizarea ISCIR, revizia si verificarea tehnica periodica sau curatarea chimica a centralei. Specialistii companiei noastre se vor deplasa la sediul sau domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, pentru a remedia prompt defectiunile aparute.

Reparatii centrale termice Bucuresti-Ilfov

Reparatii centrale termice

Atunci cand centrala dumneavoastra termica nu functioneaza, scoate sunete neobisnuite sau functioneaza defectuos, este necesar sa chemati o echipa de specialisti in reparatii centrale termice.

Este bine sa nu neglijati remedierea problemelor, o defectiune mica se poate agrava in timp, putandu-se ajunge la defectiuni grave, care necesita cheltuieli mari pentru remediere sau chiar pot pune in pericol siguranta dumneavoastra si a celor din jur, precum si a bunurilor materiale.

Vom prezenta mai jos cateva defectiuni si probleme frecvente ale centralelor termice.

Reparatii centrale termice - probleme si defectiuni frecvente

Instalare (montaj) si reparatii centrale termice

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiti?

Serviciile noastre sunt urmatoarele: instalarea (montajul) si repararea centralelor termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. In plus, ne ocupam si de instalatii de climatizare (instalare si mentenanta aparate de aer conditionat) etc.

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Activitatea noastra se desfasoara in principal in toate sectoarele din Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

3.3/5 - (7 voturi)
021 201 1114