Autorizatie ISCIR centrala termica

Daca aveti nevoie de o autorizatie ISCIR pentru centrala termica, puteti contacta compania noastra. Acest document se obtine prima data la punerea in functiune a centralei termice, iar valabilitatea acestei autorizatii este de 2 ani. Acest lucru inseamna ca la fiecare 2 ani este necesara reautorizarea centralei termice, pentru a fi siguri ca functioneaza bine si in siguranta. Eliberarea acestui act inseamna si ca centrala termica este luata in evidenta Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR).

Autorizatie ISCIR centrala termica

Ce este autorizatia ISCIR pentru centrala termica si cum se obtine?

Autorizatia ISCIR pentru centrala termica, mai numita si Admiterea Functionarii (AF) este un document eliberat de o firma autorizata ISCIR, care atesta ca centrala termica functioneaza corespunzator si este compatibila cu sistemele de alimentare: apa, gaz, curent electric.

Fara acest document, centrala termica nu are voie sa functioneze, iar in cazul in care sunt incalcate reglementarile legale, amenzile sunt usturatoare.

In cazul in care personalul firmei care trebuie sa emita acest document constata existenta unor probleme sau defectiuni, acesta are dreptul sa le remedieze.  Acesta se va asigura ca setarile centralei sunt facute corect, pentru buna functionare a instalatiei.

 

Acte necesare pentru a obtine autorizatia ISCIR pentru centrala termica

Montaj (instalare) centrala termica Bucuresti-Ilfov

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiti?

Serviciile noastre sunt urmatoarele: instalarea (montajul) si repararea centralelor termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. In plus, ne ocupam si de instalatii de climatizare (instalare si mentenanta aparate de aer conditionat) etc.

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Activitatea noastra se desfasoara in principal in toate sectoarele din Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

4.7/5 - (3 voturi)
021 201 1114