Punere in functiune centrala termica (PIF) Bucuresti-Ilfov

Puteti sa apelati cu incredere la compania noastra si pentru PIF (serviciul  de punere in functiune centrala termica) daca instalatia este in zona noastra de activitate (Bucuresti-Ilfov). Acest lucru se poate face doar de catre o firma autorizata ISCIR, asa cum este si compania noastra. Desigur, va putem ajuta si cu alte servicii pentru centrala termica: montaj si remediere defectiuni, autorizare ISCIR, verificari si revizii periodice si pentru curatarea chimica a centralei.

PIF - Punere in functiune centrala termica Bucuresti-Ilfov

In ce consta serviciul de punere in functiune centrala termica (PIF)

Operatiunea de punere in functiune a centralei (PIF) reprezinta prima pornire a acesteia. In cadrul acesteia se vor face o serie de teste si reglaje, pentru ca instalatia sa functioneze in siguranta, conform reglementarilor tehnice si legale in vigoare.

In cadrul acestei operatiuni se verifica functionarea in regim de furnizare apa calda si in regim de incalzire.

Detectorul de gaz cu electrovalva trebuie sa fie montat.

Atat PIF cat si AF sunt contra cost, fiecare platindu-se separat de atre client.

Se emite si Admiterea Functionarii (AF)Autorizatia ISCIR.

Doar in cazul in care s-a obtinut admiterea functionarii (AF) si s-a facut si punerea in functiune (PIF) va fi valabila si garantia centralei termice.

Utilizatorul final va fi instruit privind modul de functionare a centralei si obligatiile si restrictiile de care trebuie sa tina seama in utilizarea si intretinerea curenta a centralei.

In cazul in care Admiterea Functionarii poarta mentiunea „RESPINS”, instalatia nu poate fi folosita pana la remedierea problemelor identificate.

Ce acte sunt necesare la PIF -punere in functiune centrala termica?

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiti?

Serviciile noastre sunt urmatoarele: instalarea (montajul) si repararea centralelor termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. In plus, ne ocupam si de instalatii de climatizare (instalare si mentenanta aparate de aer conditionat) etc.

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Activitatea noastra se desfasoara in principal in toate sectoarele din Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

4.7/5 - (3 voturi)
021 201 1114