Instalare centrala termica Bucuresti-Ilfov

Firma autorizata ISCIR, oferim servicii de montaj (instalare) centrala termica pe gaz sau electrica (Bucuresti-Ilfov).
Puteti conta pe serviciile noastre si pentru alte servicii, cum ar fi: reparatii centrale termice, punere in functiune, verificari tehnice periodice și revizii periodice, autorizatii ISCIR sau curatarea chimica a centralei pentru indepartarea calcarului.

Montaj (instalare) centrala termica Bucuresti-Ilfov

Lucrari de instalare centrala termica

Lucrarile de instalare centrala termica constau in principal in urmatoarele:

In cazul in care este necesar, compania noastra poate presta si alte servici: realizarea circuitul de incalzire si apa calda menajera, racordarea radiatoarelor (caloriferelor), demontarea centralei vechi. montare termostat de ambient etc.

Putem efectua racordarea centralei si circuitul de incalzire si apa calda menajera folosind tevi din cupru, pexal sau PPR, in functie de solicirtarea si bugetul pe care clientul il are la dispozitie.

La montarea unei centrale termice trebuie sa se tina seama de cateva reguli, pentru ca aceasta sa aiba o functionare sigura si de lunga durata. Astfel, este necesar ca centrala sa nu se monteze in camere cu mult praf, cu umiditate mare, in dreptul cailor de acces in locuinta, in debarale sau alte spatii folosite pentru depozitare etc.

Compania noastra va ofera montarea radiatoarelor (caloriferelor) la instalatia termica, precum si demontarea radiatoarelor vechi, daca este necesar.

Putem asigura toate materialele necesare montarii centralei si realizarii circuitului de incalzire si apa calda menajera.

Pentru a evita arderea placii electronice a centralei dumneavoastra datorita variatiilor de tensiune din reteaua electrica, va recomandam sa folositi un stabilizator de tensiune, care va poate proteja centrala de accidentele nedorite.

Va sfatuim sa aveti mare grija, daca montarea centralelor termice este facuta de catre companii sau persoane care nu sunt autorizate, nu se poate primi autorizatie de functionare si pierdeti si garantia  oferita de producatorul centralei.

Montarea radiatoarelor (caloriferelor)

Acest serviciu de racordare calorifere presupune mai multe operatii ce se vor efectua:

Montare radiatoare (calorifere)

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiti?

Serviciile noastre sunt urmatoarele: instalarea (montajul) si repararea centralelor termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. In plus, ne ocupam si de instalatii de climatizare (instalare si mentenanta aparate de aer conditionat) etc.

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Activitatea noastra se desfasoara in principal in toate sectoarele din Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

4.7/5 - (3 voturi)
021 201 1114