Curatare chimica centrala termica Bucuresti-Ilfov

Calcarul datorat apei dure poate deteriora instalatia termica, inclusiv centrala, astfel incat periodic este necesara o operatiune de  curatare chimica centrala termica. Si pentru aceasta puteti sa apelati la serviciile companiei noastre, avem personal cu mare experienta si prestam de multi ani servicii de instalare si service centrale termice in Bucuresti-Ilfov. Suntem atestati ANRE si ISCIR.

Curatare chimica centrala termica Bucuresti-Ilfov

Curatare chimica centrala termica

Pentru operatiunea de curatare chimica centrala termica se folosesc substante profesionale de curatare, care sunt introduse in instalatie si sunt recirculate cu ajutorul unei pompe speciale, apoi se spala centrala in interior cu ajutorul unei substante de neutralizare a solutiei acide folosite pentru dizolvarea depunerilor de calcar.

Daca aceasta operatiune nu se efectueaza, pot sa apara defectiuni (ruginirea radiatoarelor, blocarea robinetilor, consum de gaz ridicat, defectarea frecventa a componentelor centralei etc.

Cand este necesara o curatare chimica pentru centrala termica?

Specialistul companiei noastre va poate spune daca este necesara doar spalarea chimica a centralei sau a intregii instalatii.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare va invitam sa ne contactati.

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii oferiti?

Serviciile noastre sunt urmatoarele: instalarea (montajul) si repararea centralelor termice, punerea lor in functiune, autorizatii ISCIR, verificarea tehnica periodica, reviziile periodice si curatarea lor chimica. In plus, ne ocupam si de instalatii de climatizare (instalare si mentenanta aparate de aer conditionat) etc.

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Activitatea noastra se desfasoara in principal in toate sectoarele din Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.

5/5 - (1 voturi)
021 201 1114